En enkel huskeliste for trinnene fra en time er ført til den kan benyttes i en faktura.

1. Den ansatte fører selv sine egne timer

1. Se egen guide for timeføring i xledger.net

2. Den ansatte setter sine egne timer klar til godkjenning (de er ikke lenger redigerbare)

1. Hjem > Timelister > Mine Timelister

1. Marker gjeldende timeliste, og klikk på klar til godkjenning

2. Husk å lagre

3. Godkjenning av timelister

1. Hjem > Godkjenning > Godkjenn timelister

1. Her får du alle timelister som er klar til godkjenning

2. Kontroller timelister (Timelisten vises ved å klikke på antallet timer)

3. Marker timelister som skal godkjennes, godkjenn og lagre

4. Spørring på ikke godkjente timelister

1. Prosjekt > Timelister > Timelister

1. Her kan du spørre på:

1. Status (Kladd / klar til godkjenning / Godkjent / Bokført)

2. Ansatt

3. År og perioder

Overføre godkjente timelister til fakturagrunnlag

1. Prosjekt > Inntekt/Fakturering > Fakturagrunnlag overførsel

2. Legg inn parametere for timene det skal overføres timer for

1. Fra / til dato (anbefalt)

2. Prosjektgruppe (valgfritt)

MERK: HAKEN FOR OPPDATER BESTEMMER OM DET FAKTISK FORETAS EN OVERFØRING, ELLER OM DET UTFØRES EN TEST. NÅR DET HAKES AV FOR OPPDATER ER DETTE IRREVERSIBELT.

1. Ved første overføring velg gjør dette UTEN å hake av for oppdater.  Da får du en rapport med hva som blir overført.  Sjekk denne og rett eventuelle feil før du går videre.

2. Er overføringen riktig.  Gjenta trinn 2 og hak av for oppdater.  Klikk på «Bestill jobb»

3. Timene er nå overført til fakturagrunnlag.

Overføre fra fakturagrunnlag til salgsordre / utgående faktura

1. Fakturering > Fakturering > Fakturagrunnlag > Fakturagrunnlag oversikt

2. Klikk finn

1. Du får nå opp fakturagrunnlag per kunde

2. For å se detaljer, klikk på beløpet i kolonnen «fakt. beløp»

3. Godkjenn de som skal faktureres og lagre

4. Godkjente poster vil bli overført til salgsordre en gang om dagen automatisk, men du kan bestille denne jobben selv

1. Prosjekt > inntekt/fakturering > Fakturaprosessering

2. Om du ønsker kan du legge inn fakturadato og periodisering. Hvis du ikke velger noe i de feltene kommer de blanke på fakturaen

3. Klikk på «bestill jobb» og det lages salgsordre av fakturaene

MERK: Rader som slettes fra fakturagrunnlag overføres ikke på nytt ved neste kjøring.

1. Gå til oversikt salgsordre så vil timene dukke opp som fakturaer her, klar til redigering/godkjenning.

Lykke til